Cursussen biodiversiteit 2020

De Werkgroep biodiversiteit organiseert in de loop van een kalenderjaar een aantal – meest seizoensgebonden – cursussen en praktijkavonden. Deze cursussen zijn in eerste instantie bestemd voor de tuinders van de bij de OVAT aangesloten verenigingen, maar alle Tilburgers met interesse voor biologisch tuinieren kunnen eraan deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Zowel de cursussen als de praktijkavonden worden ‘s avonds gegeven door een deskundige begeleider en bieden ruimschoots de gelegenheid tot het stellen van vragen of het aandragen (soms letterlijk) van voorbeelden.
Ook in 2018 heeft de werkgroep Biodiversiteit weer een aantal cursussen georganiseerd, zowel de bekende basiscursussen als enkele praktijkavonden op nog vast te stellen tuinen, onder leiding van Vincent de Wolff van Sophia’s tuin te Dorst, evenals enkele gespecialiseerde cursussen door andere docenten. Hieronder ziet u het schema. Alle cursussen zijn gratis toegankelijk voor tuinders en andere liefhebbers van tuinieren in Tilburg.
De cursussen die in de Hoflaan worden gegeven beginnen om 19.30 uur en de zaal is om 19.00 uur open. Einde is 22.00 uur. Wie zich heeft opgegeven voor een cursus ontvangt enige dagen voor aanvang nog een herinnering met de nodige informatie.

Aanmelden bij het secretariaat is niet verplicht, maar wel fijn.

 

Datum Onderwerp Door Locatie
10 maart GEANNULEERD
Succesvol leren zaaien Christ van Geel Hoflaan 1)
24 maart GEANNULEERD
Basiscursus Vincent de Wolff Hoflaan
7 april GEANNULEERD
Basiscursus Vincent de Wolff Hoflaan
21 april GEANNULEERD
Basiscursus Vincent de Wolff Hoflaan
12 mei Workshop plaagdieren
Christ van Geel
Hoflaan
zomer Bezoek aan een tuin Vincent de Wolff nog vast te stellen
zomer Zomersnoei Piet Bevers
nog vast te stellen
  1. Adres: Dillepad 8, 5044 EN Tilburg. Klik hier voor een kaart.

 

 

Reageren is niet mogelijk