Mededelingen

frfoto1

Tuinen 2016

We hebben weer plaats voor enkele tuinliefhebbers 4 tuinen van 150 m2. 1 tuin van 80 m2. Mensen die interesse hebben, heten we van harte welkom op ons complex. Aanmelden gelieve op zaterdagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur.

Opening tuinseizoen 2016

Op 10 april vindt de opening van het tuinseizoen plaats. Van 11.00 tot 14.00 uur is ieder van harte welkom voor een kopje koffie en een wandeling over de tuinen.

Schoonmaken van de paden

Op 2 mei dienen de paden weer ontdaan zijn van gras en ander onkruid.

Tuinfeest 2016

De exacte datum wordt later op de mededelingenborden bekend gemaakt.

Van 14:00 uur tot in de avond, s’ middags organiseren we enkele gezellige activiteiten en aan sluitend houden we een barbecue. Er komt een inschrijflijst in de kantine, want we moeten natuurlijk weten voor hoeveel mensen we een barbecue moeten bestellen! Hierop kun je ook opgeven of je ( je kleine ) kinderen mee wilt nemen. Deelname is volledig gratis, natuurlijk ook voor je partner.

Open dag 2016

Ook dit jaar houden wij weer een open dag en wel op Zondag 28 Augustus! Van 11:00 tot ongeveer 17:00 uur.

Tuinbeurten 2016

Iedereen wordt verzocht zijn deel van de singel schoon te maken. Verwijderen van takken en onkruid. De tuincommissie zal toezien of dit gebeurt. Ook zal indien nodig nog een werkzaterdag worden gepland voor algemeen onderhoud.

Tuinkeuringen 2016

Er zijn 3 keuringen: mei-juli en september. De datum van de keuring in juli wordt niet bekend gemaakt. De datum van de keuringen van mei en september wordt bekend gemaakt op het aanplakbord. De resultaten worden bij elkaar opgeteld. De hoogste score levert de titel van “Tuinman of tuinvrouw van het jaar”op.

 

 

Dahlia keuringen 2016

Er worden 2 dahlia-keuringen gehouden. De boskeuring in augustus en de fleskeuring in september.

De exacte datums wordt later bekend gemaakt op het aanplakbord.

De punten van de keuringen worden bijelkaar opgeteld voor de titel  “Dahli-man of Dahlia-vrouw van het jaar”

 

 

Dahlia op de tuinen

Zo als in ons huishoudelijk reglement staat vermeld moet ieder lid 1 dahlia per 10 m2 plaatsen. De laatste jaren werd hier van afgeweken. De tuincommissie zal er op toezien dat er weer Dahlia’s worden geplaatst. Aan ieder lid worden 2 Dahliastekken uitgereikt. U wordt vriendelijk verzocht deze in uw tuin te plaatsen. Houd er rekening mee dat op de eerste 4 m in de volle breedte van uw tuin Dahlia’s of bloemen moeten worden geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

SINT FRANCISCUS

 

Home

Contact

Mededelingen

Leden en tuinen

Faciliteiten en regels

Kosten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk